top of page
20220517-IMG_1739.jpg

NOKKOSLETTUJAUHEET

Nokkonen on Suomen ravintorikkaimpia luonnonyrttejä. Se sisältää runsaasti proteiinia ja ravintokuitua sekä hivenaineista kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, fosforia ja rautaa. Nokkosessa on paljon myös B- ja C-vitamiineja. Tässä paketissa nokkonen on helpossa muodossa, lisää vain vesi, sekoita ja paista herkulliset ja terveelliset letut! Nokkonen on viljelty (Puolangalla), mikä takaa puhtauden ja tasaisen laadun. 

 

Nokkoslettujauhe

Ainesosat: Vehnäjauho, täysjyväohrajauho, kuivattu nokkosenlehtirouhe (5%), laktoositon maitojauhe, munanvalkuaisjauhe, sokeri, suola, kuivattu ruohosipuli.

Pussi 300 g, hinta 8,50 €

Gluteeniton nokkoslettujauhe

 Ainesosat: Gluteeniton kaurajauho, riisijauho, perunajauho, munanvalkuaisjauhe, kuivattu nokkosenlehtirouhe (5%), laktoositon maitojauhe, sokeri, suola, kuivattu ruohosipuli.

Pussi 300 g, hinta 9,50 €

 

Valmistusohje: Mittaa kulhoon 8 dl vettä ja vispaa pussin sisältö veden sekaan. Halutessasi voit lisätä 1 rkl ruokaöljyä. Anna turvota 30 min. Paista pannulla öljyssä tai voissa kypsiksi molemmilta puolilta. Nauti haluamiesi lisäkkeiden kanssa, sekä suolaiset että makeat lisäkkeet sopivat näiden lettujen makuun. Annoksesta riittää n. 35-40 pikkulettuun.

20220515-IMG_1689.jpg

Kuvat: Studio Kuvajainen

bottom of page