top of page
maustekupit pienempi.jpg

SIENIPOHJAISET MAUSTEET

Kuivatuista sienistä valmistamme herkullisia umamisia mausteita ja sienisuoloja. Valikoima vaihtelee aina sienisadon mukaan, nyt on varastossa hyvin tarjolla erilaisia sienisuoloja...

Sienimausteet pakkaamme tiiviisiin laminaattipusseihin sekä lasipurkkeihin maustemyllyllä tai ilman. Valikoima voi vaihtua jonkin verran kysynnän mukaan.

Alla svampbaserade kryddor förvaras i sluten påse eller kärl och skyddad för direkt ljus.

Sienisuola

Sienisuola on herkullinen mauste, joka sopii lähes kaikkiin ruokiin.

Ainesosat: Hieno merisuola 70%, kuivattu herkkutatti, suppilovahvero ja muita kuivattuja metsäsieniä (haperoita, kangastatteja ja kehnäsieniä), ruohosipuli, timjami. Sienisuolan koostumus voi vaihdella vuosittain saatavien sienilajien mukaan. Sienisuola on pakattu tiiviiseen pussiin tai lasipurkkiin, jotka säilyttävät hyvin sen aromit.

Innehåll: Fint havssalt (70%), torkade och malda skogssvampar: Stensoppar, trattkantareller, olika kremlor, sandsoppar och rynkade tofsskivlingar, gräslök, kryddtimjam.

Pussi 40 g, hinta 7,50 €, maustemylly 75 g, hinta 14 € sekä lasipurkki 80 g , hinta 14 €. 

Suppilovahverosuola

Suppilovahverosuola antaa ruokiin herkullista sienimakua. Se sopii melkein kaikkiin ruokiin. Suppilovahverosuola sisältää 80% hienoa merisuolaa ja 20% kuivattua jauhettua suppilovahveroa.

Innehåll: Fint havssalt (80%), torkade och malda trattkantareller.

Pussi 40 g, hinta 7,50 €.

Matsutakesuola

Matsutake eli tuoksuvalmuska on herkullinen ja voimakkaan tuoksuinen ruokasieni. Matsutakesuola antaa ruokiin herkullista matsutaken makua. Se sopii melkein kaikkiin ruokiin. Matsutakesuola sisältää 80% hienoa merisuolaa ja 20% kuivattua jauhettua matsutakea eli tuoksuvalmuskaa.

Innehåll: Fint havssalt (80%), torkade och malda goliatmusseron.

Pussi 40 g, hinta 8 €.

Herkkutattisuola

Herkkutattisuola sopii hyvin monenlaisiin ruokiin, mm. lihan, kalan, vihanneksien, munakkaiden ja pastan kera. Siinä on herkkutatin pähkinäinen tuoksu. Sopii hyvin myös pöytäsuolaksi.Herkkutattisuola sisältää 20% kuivattua ja jauhettua herkkutattia ja 80% hienoa merisuolaa. Tattisuola on pakattu pussiin tai maustemyllyllä varustettuun lasipurkkiin.

Innehåll: Fint havssalt (80%), torkade och malda stensoppar.

Pussi 40 g, hinta 7,50 € ja lasipurkki maustemyllyllä 75 g, hinta 14 €. 

syötteensienijayrtti_tuotekuva.jpg

Kuva: Janne Autere / www.southlapland.photography

bottom of page